Mina drömmar skrämmer mig

Jo jag vet det var ett bra tag sen sist. har inte haft tid eller ork med detta, men nu känner jag att det vore bra att skriva av sig igen =)

Grejen är den att jag har haft ett par sjuuuka drömmar på senare tid. Drömmer mycket om min pappa, som gick bort förra året i nov. Drömmer mkt om döden och läskiga händelser.

Jag ska försöka ha denna blogg mer nu som att dokumentera min drömmar. Sen kanske någon psykolog som (kanske inte) loäser detta haha, kan säga mig vad detta betyder.

Jag ska gå rak på sak medans det är färskt;
Förrigår natt drömmde jag om att jag och min pappa och några till solm jag inte känner igen eller kommer riktigt ihåg, tror min bror och även min sambo var där. Vi befann oss på ett tåg, som konstigt nog gick igenom stan här. Alltså som ett pendeltåg fast detta var ett SJ tåg liksom. Iaf så befann vi oss i tåget och plötsligt var vi i en, vad jag tror, by i typ italien. Dessa gamla gator med höga stenhus typ. Vi gick in i ett av dom och gick upp för en bred spiraltrappa av sten. Jättefint.
iaf väl där så var vi och det var varmt och pappa pratade jätte mkt. I drömmen var han sjuk fast han kunde gå, röra sig, och prata obehindrat. Han hade de vista plåstret han fick då när han gjorde en biopsi på sin tumör i huvudet.

Plötlsigt började han att få ont i huvudet och ta sig för plåstret.
Vet inte om detv igenom plåstret eller om han hade tagit av det så började det komma ut något ifrån det. något vitt, såg ut som en mask, men kunde lika väl vara hjärnsubstans eller själva tumören.
Han sa att han mådde bra att det gjorde lite ont medans det kom ut.
Han började bli mer och mer vit i ansiktet, tills han blev likblek. Sen av hela drömmen blev det suddigt och jag tror att jag vaknade sen.

Jag har haft som sagt väldigt mkt drömmar om min pappa där jag ser han död och han pratar med mig, även om döden i sig.

Vad det kan betyda är antagligen att jag fortfarande sörjer men även att jag är rädd.
Har blivit mer och mer rädd för döden sen pappa gick bort. Han gick bort väldigt hastigt, så man är rädd att det kan hända en själv.

Var jag vill komma med detta är egentligen ingenstans. Vill mer som sagt dokumentera mina drömma då man lätt glömmer bort dom efter att ha vaknat.

RSS 2.0