Nästan en hel vecka själv med barnen...

Igår var jag ute med några kompisar och röjde lite på stan =). Välbehövligt måste jag säga.
Jag hade kul och var hemma sen vid 02 så lagom tid för att hinna me dnågra timmars sömn då A åkte till Tyskland i morse för att jobba nästa vecka. Så jag är själv med barnen tills fredag natt då han förhoppningsvis kommer hem.

Jag har bakat bullar så barnen väntar på att få guhha i sig en eller två =) Jag har varit ganska seg i kroppen med då att man bara har sovit i ca 4 timmar i natt och med två hyper ungarna blir man ganska trött.
Så vi har bara varit hemma idag. I morgon får vi ta pulkorna och åka lite.
På tisdag är det lucia firande på dagis så där ska Leo sjunga med sin grupp ska bli mysigt =).

Måste klippa Leo i morgon med för han har börjat få ganska långt hår :S Hans hår växer verkligen som ogräs!

Mindre än två veckor till Jul, Det är lite blandade känslor med tanke på min pappa men samtidigt vet jag att han hade velat att vi firade med glädje och inte i tårar. Men det är lättare sagt än gjort. Men det ska gå.

Ska ge barnen var sin bulle snart sen blir de sängen för dom och soffan för mig med en film. Hatar att vara själv speciellt att sova själv, men kan bli skönt de första dagarna sen vill man bara att A ska komma hem.

Nu får jag ge dom en bulle för nu tjatar dom haha=)

Ses!

Mycket på gång denna vecka...

Det finns stunder man kännes sig urusel, finns stunder man känners sig helbäst! Vet inte riktigt varför jag skrev detta men det är väl verklighet iaf=)

Nu ska jag kolla på inspelade desperatta hemmafruarna, sen blir det sängen. I morong blir det ett försök att fota barnen till ett julkort :S vi får se hur det går.

Ikväll har jag jobbat med, ledig i morgon och jobb på torsdag morgon. Sen tar jag helg=) A åker till Tyskland på söndag morgon och lämnar mig i nästan en vecka för jobb. Men jag ska nog hinna att svänga på rumpan på lördag innan han beger sig. Känner att jag behöver komma ut och roa mig lite.
Någon kanske kan tycka det är fel att göra det med tanke på pappa. Men samtidigt kan man inte sjunka i en grop, man måste leva vidare, för jag vet att min pappa hade velat det.

Men sen kan jag itne sluta att känna lite skuldkänslor för att jag ska ut på lördag.

Iaf, får ta och titta på DH nu annars blir det för sen!
Go natt!

Snö va fan!

Man vaknar numera varje dag och ser ut och ser att ÄNNU mer snö har kommit! Vad kommer allt ifrån egentligen?

Andreas sa något bra här om dagen att tänk om det bara blev 35 plusgrader bara sådär så smälter allt på två sekunder, men visst det kanske blir lite översvämning, men det kan man väl leva med eller?

Igår var vi ute och åkte pulka och minstingen hade en tendens att vurkpa med ansiktet rakt i snön hihi. Det var lite roligt.


Han är så söt när han är ledsen =)



Första åket för Leo och han var lite skraj, men den vart han glad igen haha=)

Får ta och bråka med barnen igen, alltså att försöka få på dem sina kläder, dags att lämna dom på dagis!

Ses!


Saknaden är stor..

Hade svårt att somna igår natt. La mig samtidigt som A vid 23 tiden. Men kunde inte somna. Strax innan vi la oss så "sjöng" A en sång helt fel och som fastnade i huvudet, vi fick ett gott skratt när vi låg där och försökte vara tysta.

Men sen sa vi godnatt och han vände sig om jag låg där klarvaken och tänkte och tänkte och tänkte. Pappa dök upp i mitt huvud hela tiden. Kunde inte sluta tänka på honom. Tills jag börjar fälla tårar och A vaknar till och undrar vad det är.

Kunde inte somna riktigt där efter ändå så surfade med mobilen in på facebook, klickade mig in på pappas profil där, och grät när jag såg hans bild. Jag har så svårt att fatta atthan är borta än. Under medvetet tror jag att han fortfarande finns dä vi sällan snackade med varandra sista tiden och att han bodde nere i spanien.
Så på något konstigt sätt tror jag att han är där nere än.
Men på en sekund så kommer jag på att han är borta och blir fruktansvärt ledsen sen är det som att mitt undermedvetna igen försöker förneka det och glömmer om vad jag tänkte på.

Allt är jobbigt emellanåt, men ibland är det som vanligt känns det som. Jag är rädd på hur jag kommer att reagera på alla dessa faser i en sorgprocess. Man kanske inte går igenom alla vem vet.
Är bara rädd att falla i en grop och ha svårt att ta mig upp.

Jag lever för mina barn just nu och jag vet itne vad jag skulle ha gjort om itne andreas var vid min sida.

Jag tänker på dig varje dag kära far, inatt drömde jag om dig, en hel konstig dröm, men jag fick se dig levande och prata med dig och känna dig. Det var hemskt på ett vis för när jag vaknade insåg jag att det var en dröm och verkligheten hann i kapp.

När någon i ens närhet dör har jag hört många säga att man har "sett" den människan som har gått bort, man har "känt"  och "hört" osv.
Jag tror på de okulta och jag har varit med om att ha hört en massa konstigt här hemma efter min fars bortgång.
Men jag inte "Sett" honom om ni förstår. Jag vill, samtidigt är det läskigt men det har inte hänt än.



Saknar dig pappa!!

Nu får jag nog ta mig härifrån, detta inlägghar tagit någon timme att skriva då  barnenn har velat något hela  tiden;)

Ses!

Skön lördag..

Kommit hem från jobbet för en stund sen. var jättesugen på att gå ut och skaka rumpa, men orkar inte riktigt.
Så fick bli att jag sitter hemma med sambon och dricker några öl ist=) går lika bra det med=)

Får se vad tvn bjuder på med annars får de bli en film.



Aj Lav Beeeer=)



Ha en skön lördag kväll, för det ska jag ha iaf=)

Ses!


Julhandel =)

Lördag och det har snöat ännu mer i natt=/. Kollade ut genom fönstret s syns knappt bilen nu under allt snö haha=)
 Idag är det tänkt att vi ska åka och handla julklapparna fast bara A och jag. Barnen får stanna hemma med barnvakt, förhoppningsvis. Der var tänkt att de skulle komma innan men de kanske har glömt ;P

Sen blir det att baka antingen lussebullar eller vanliga kanelbullar =) Ska sätt igång lite Mariah careys julmusik när vi bakar så kanske man får lite stäming.

Hoppas vi kommer iväg för vi behöver handla julklapparna nu och Leo behöver lite byxor då han alltid för ett på vid knäna på sina men det är alltid ena benet det är hål.

Woohoo Barnvakterna verka ha kommit nu=) Det är svärfar och plast svärmor som ska passa ungarna medans A och jag har en trevlig stund bland alla hysteriska julhandlarna =)

Är hungrig nu med så kanske äter något litet ute barnen har inte fått mat än, men vi åt frukost rätt sent idag med så de kan nog hålla sig en stund till.

Nähe nu får man kanske ta och åka  då snart...

Big Brother 2011

Jag gjorde något sjukt eller dumt eller kul som andra skulle säga haha=)
Jag skickade in en ansöka till BB sverige.

Jag har alltid velat vara med och nu när de återupptar programet varför inte? det enda är väl att man kanske blir ifrån  familjen ett tag. Men jag svär kommer jag med vilket jag måste haha, så ska jag göra ALLT i min makt för att vinna! Det är min mening med att komma med! haha Moohahaha och göra bus! Man blir som 14 år igen kan jag tänka mig inne i huset =) Vilket bättre ställe att återuppleva sin tonår än i huset haha=)

Ja ja vi får la se hur det går man får väl hålla tummarna =)

RSS 2.0