Utflykt mitt i natten

Trött och seg och MÄTT!
Vi åt pommes och kött idag med mkt sallad och beaijasås=).
Grymt gott var det och nu är man grymt mätt!

Ikväll blir det att vi kolla rpå en film. Baksmällan eller som dne heter på engelska "hangover".
Ska till Ica och hyra den. Har hört att den ska vara rolig a la min humor=) så vi hoppas hoppas=):leo får hänga på mig efterosm han har aj aj i varje finger verkar det som och vill ha plåster haha. Så får köpa mer plåster.

Annars blir det en lugn kväll. Jag är så trött med. Igår fick jag göra en utflykt mitt i natten åt en kompis som behöve hjälp haha så var hemma vid 1.30 ungefär=) Woooopppsssyy=).

Får ta och klä på oss så vi kommer iväg någon gång.

Ta de lungt på Valborg ungdomar och alla andra!
Jag har varit med om galna valborgfirande=/ men väldigt minnesvärda=)

Vad händer hos er ikväll=)?

Ha en trevlig kväll!

Cancer=/

Har varit taskig på att uppdatera mig, men ska försöka bli bättre=)

Maxi har börjat skolas in på dagis.I måndags var första dagen och det har gått ganska bra. Igår var det första gången jag lämnade honom själv för en stund. en timme ungefär. Han blev ledsen när han såg mig komma haha=)

Så idag var de längre nästan 2 hela timmar hehe. Så ska snart åka och hämta honom. Förhoppningsvis går det bra och smärtfritt=)

Andreas systers styvson verkar ha blivit riktigt dålig. Det började med att han hade blivit jätte dålig med feber och allt. Klagade på ont och de till slut og han till läkaren där de hittade knölar. Ochvad jag har fattat så var de ingen fara efter många om och men. Alltså vanliga svullnader eller något.

Men nu har de tydligen kommit fram att han har massa tumörer i hela kroppen. De skulle börja stråla lillkillen. Han är 5 tror jag. Så liten.. oskyldig och så sjuk=/. Usch.. Vi håller tummarna att det ska gå bra!

Vi ska snacka vidare med dem och höra hur det går, för man blir ju sjukt orolig!

Nähe nu får jag ta och hämta Maxi =)

Vill ha POMMES!

Igår var jag ute med några tjejer bla mina kusiner. Hade så jävla roligt! Har itne haft så roligt på väldigt länge!
Så det måste göras om! Verkligen!!

Så idag mår man väl sådär. Magen skriker efter donken mat! Vill ha pommes nu!! Vi ska snart äta här hemma sen blir det att jag cyklar till min kusin och hämtar några saker jag hade fått till min födelsedag....i nov hahaha=) hon har bara glömt att ge de till mig=)

Sen ikvällblir de nog en promenad själv. Skönt bara rensa skallen. Vågar inte köra bil änå med tanke på att jag kom hem vid 55 i morse=)

Efterfesten var feeeeet!

Nyfunna vänner med, alltid roligt!!

Nu får jag väl fortsätta plocka här hemma lite, i morgon  ska Maxi skolas in med så det väntas 2 tuffa veckor framför oss=/

Ses!

Jag svimmar

Den har snöat!...... I APRIL!! Det är VÅR! är chockad och deppig. Säkert inte den enda men Va fan liksom!

Håller det på så här unbder hela våren och även t.om snöar i sommar. Då flyttar jag! Ärligt, funderar stark på att glöra detta! Flyttar nertill pappa i Spanien!
Orkar inte ens se något vitt! Vill itne ha snö nu!!!! Sluta!

Till Salu!

Har lite saker till Salu på tradera om någon läser som är intresserad!=)

Dessa fina t.ex har jag till salu just nu


Klicka för att visa Megabild!

Klicka på bilden för att komma till auktionen=)

Här är resten av mina auktioner=)

Kommer fler saker kanske senare ikväll=)

Jävla kö-dilemma

Händer detta er någongång?

Man är i affären, har tagit det man ska ha. Man går mot kassorna.
Det är 2 eller ibland fler kassor öppna, men man kan koncentrera sig på 2 kassor. Man står där och ställer sig lite tveksamt vid en av kassorna där du har 1½ före dig.

Alltså en som är på g att betala och en som lassar upp varor.
I den andra kön så är de 2 personer alltså en som håller på att lassa upp sina varor och en som väntar på att få göra detta.

Man ställer sig på kön med 2 personer före dig. Men man tvekar lite och tänker

-Fan, det går nog fortare i kön med 1½ person. Det måste det ju.

Så man byter kö och hoppas att det ska gå fort att komma fram till kassören.

Men det skiter sig! Man har valt den kassam som är SLÖÖÖÖÖÖÖÖÖAST. Man står kvar där medans man ser folk i den andra kassan bara svischa förbi skitfort!

Alltid händer detta mig! Jag väljer alltid fel kassa!!!! Så irriterande!


Bilder på barnen=)

Barnen vilar båda två nu! Sitter själv här för EN GÅNGSSKULL!

Satt och kikade lite vad de har för nytt i Liseberg=) . längtar så att få komma dit! Det var några år sedan sist vi var där. Barnen fanns itne ens. Vi ska även till Universium =) ska bli skitkul=) Mest för min skull kanske men även barnen så klart=)

Jag har ångest. Hittar inget jobb. Eller jo jobb hittar jag men får inget jobb. VIll ha ett snart så man slipper tänka på det ekonomiska biten. Vill kunna köpa ett hus eller en bostadsrätt snart. Där man har egen tomt och kan göra hur fan man vill i sin egen lya utan att tänka på hyresvärden!

Jag ska göra allt för att få ett jobb snart om det så krävs att jag går tillbaka till vården, vilket jag egentligen inte vill! Men vad ka man göra liksom?

Idag vaknade jag med världens huvudvärk. Inte en pang på huvudet-värk utan en dov sådan, men jobbig!

Ska snart ringa till ett ställe där en kompis sa att jag kunde ringa och höra då de kanske behöver extra. Men jag vill ju ite jobba som tim, vill ha ett jobb där jag vet schemat på liksom!

Ja usch hatar detta! Men får bara blicka frammåt och ta en dag i taget.

Lite bilder från häromdagen=)



Hänga tvätt premiären =)



Barnen sparkade boll i balkongen=)



Leker=)



Maxi är nyfiken=)

Men får inte upp den sista bildne på Maxi när han kör en leksaks gräsklippare så söt han är=)
Skit får se o den vill komma upp senare=)

Nu får jag väl städa här lite medans barnen vilar=)


Bättre idag..

Inatt har Maxi sovit igenom i prinicp hela natten=) han vaknade strax innan 6 och var pigg. Så inga äckligheter i natt och jag håller tummarna att natten till i morgon blir lika lugn. Han hostade inte lika mycket i natt heller tack vare medicinen som han kan svälja.

Leo har dock haft feber idag med så ingen är ju frisk riktigt. Jag är inte hundra heller. Kroppens känns inte okej liksom. Men jag är bättre än barnen iaf.

Barnen ska snart läggas och jag hoppas de sover gott i natt. Sambon och jag ska ägna oss åt att spela färdigt Super Mario Bros -spelet. Måste bli klara med de satans spel snart haha=) Men långt har vi iaf kommit=)

Nu får jag plocka undan innan det är dags att lägga kidsen.


Usch vilken natt

Barnen är förkylda sennågra dagar, där de har haft rinnande näsor och hosta. Leo har haft feber och Maxi har klarat sig utan feber. Men han har haft en sjukt jobbig hosta som har hållt oss alla uppe=(

Jag gick och la mig vid 00.20 och tyckte de luktade konstigt i sovrumet. Kikade till Maxi och han låg och sov nerspydd stackarn =(.
Så väcka honom för att byta och göra rent och duscha av osv. Vid ca 01 la vi oss igen och Maxi fick mjöl (enligt A skulle det vara bra). Men nej han spydde strax efter att vi la honom då han hostat sjukt mkt. Så upp igen samma sak. Pratade då men sjukvårdsrådgivning och de rådde oss att gå ut med honom på baklkongen. Så de gjorde jag.

Där ute stodd jag och frös medan Maxi blev lite bättre . Han låg i vagnen så skönt. Vi gick in efter en stund och han kunde sova i vagnen i sovrummet. Men strax därefter började han hosta igen... och spy. Men nu var de bara slem som kom upp=(
Blev såorolig över denna lillekille , så jag ringde barnakuten ist för 1177, och de rådde att vi skulle försöka ge han lite vatten eller saft i matskedar i taget. Sen att vi skulle försöka sitta uppe med han en stund och sitta och sova ist för att få han att ligga.

Strax därefter somnade sambon sittandes med Maxi och jag hade lite svårt att somna igen. Kl var då redan efter 03. Men var så trött att jag somnade strax därefter jag med.
Maxi vaknade vid ca 7 tiden pigg och ville ut och leka. Sambon gick upp och la sig i soffan så länge och då vaknade Leo.
Jag fick sova vidare en stund. Han har fått ner sig en yoggi iaf och lite saft. VÄntar på att VC ska ringa upp mig för att få en annan hostmedicin. mollipecten är ju stark och äcklig och den kommer bara upp när han får den.

Usch nej får ta och städa här nu toaletten ser ut som fan med alla handdukar som har förbrukats från igår. De ligger i blött så måste tvätta en massa maskiner.

Så har min natt sett ut undrar hur min dag kommer att se ut=/

Orkar inget...

Fan! Missade att duscha idag! Ja, ja, fräsch, hur kan man missa detta, undrar ni. Men Ok. jag orkade inte=)
Funderar dock på om jag itne tar en snabb dusch för att sova iaf halvfräsh=)

*funderar*

*3 min senare*

Äsch fanns inget intressant på Facebook ändå så får ta en snabb dusch=)
Får lägga in lite bilder från idag i morgon ist. Har inte orkat med det heller =)

Goood Naijt=)

Vill DU lära dig kinesiska?

Så här lär vi oss enkel och snabb Kinesiska=)





*Fniss*


Bråk om ALLT!

Varför ska ungar ALLTID bråka om saker de ändå inte leker med från början?! jag blev helt mongo alltså!

Jag har för första gången detta år hängt tvätt ute i balkongen så vi alla gick ut till balkongen och började hänga tvätt. Där fanns ju annat roligt som en sådan plast gräsklippare.den såg Leo första och tittade puttade och körde i 1 min sen var den inte intressant längre.

Maxi såg den och älskar den!! tiittaaaaa, sa han jätte högt. Och började göra brrrrrrrrrrmmm -ljudnär han körde den.

När Leo säg detta då jävlar ska han ha den och ville leka med den!
Jag blir som sagt helt mongo! Att dem inte kan lära sig och dela. Man får väl se till att köpa dubbletter av alla leksaker annars blri de väl bråk!

Förlossningsberättelse - Maximilian 090217

Jag hade skrivit förlossningsberättelserna i min förra blogg så tänkte jag bara markerar och klistrar in för er instresserade så finns dem i den kategorin sen


Först så har jag varit rädd för att föda, då efter att ha fött Leo. Hela graviditeten var jobbig och förlossningen med Leo var lite av traumatisk och väldigt påfrestande. Så jag fick gå på aurorasamtal ang min rädsla. Det var på tal om igångsättning, men de ville göra ett UL först.
Fick tid för UL måndagen den 16 feb, vilket visar att  han hade lite för lite fostervatten där inne så de ville sätta igång mig redan dagen efter.

17 februari 09
Jag kom in kl 8 den 17, träffade läkaren som satte igång mig kl 10.20. Jag var öppen 2 cm, nästan 3cm. Tappen var halvt mogen och mjuk.
Det tog en stund att sätta in katetern. På tredje försöket så lyckades han.

Direkt så började regelbundna värkarna. Jobbiga men hanterbara.
kl 14.20 åker katetern ut jag var då öppen nästan 4 cm.
Då blev värkarna jobbigare.
Jag ville bada, låg i badet ca 1 timme till 15.15 ungefär.
Då började man känna av de mera jobbigare värkar. Där man fick anda sig igenom dem.
Efter badet tog de hål på hinnorna.
Jag var öppen 5 cm då.
Bad om spinal eller EDA.

Läkaren kom ca16.15, minns inte riktigt. Redan då kände jag av lite som krystvärkar där de tryckte fruktansvärt neråt.
Där försökte Bm tvinga i mig lustgas, men jag tyckte lika illa om den som förra gången.
Sen var hon där med syrmasken.Den luktade lika illa den med uack!

IAF så lyckades han sätta in EDA men fick aldrig någon bedövning. För efter att de satt in EDA så kollade BM att jag var öppen 8cm, medans hon höll inne fingrarna under nästa värk så öppnade jag mig 1 cm till alltså 9 cm.
Kl var då 17 ungefär. Jag hade redan krystvärkar var nästan öppen 10cm hade lite kvar,

Plötsligt säger hon att jag ska krysta och hålla emot och krysta igen, så såg hon huvudet. Nästa krystvärk var han ute. Det gick så snabbt de sista att andreas hann inte reagera på att Maxi föddes. Utan jag sa att han var ute och han sa va?!

Blev rätt intensivt den sista timmen att jag hann inte fatta att de gick så fort. Jag sprack inget, behövde inte sy något så det var super skönt!

Jag mådde relativt bra efter förlossningen. Det enda var att eftervärkarna var minst lika jobbiga som värkarna under förslossningen. Fi fan vilken pina!!
Fick så himla ont i svanskotan med men sen var man hurtig och piggelin=)

Men att gå igenom en NY graviditet, en NY förlossningen?

NEJ TACK! Det blir bra så här=)
Jag tackar för de två barn jag har fått och känner mig nöjd=)



Förlossningsberättelse - Leo 070622

Denna förlossningsberättelse skrev jag strax efter att jag födde Leo, så jag saxade den rakt av från ett annat ställe jag skrev den



Allt började egentligen med att jag började få värkar 5 dagar innan Leo föddes.
Måndagen den 18 juni på morgonen vaknade jag av att jag hade värkar som var 5 min emellan. Jag väntade till kl 10 för att ringa och fick komma in på undersökning. var då öppen drygt 1 cm och tappen var nästan helt borta. De bad oss att promenare lite och komma tillbax för undersökning.
Sen var jag öppen 2-3cm och tappen var helt borta.
Trots detta kunde de ta några dagar innan förlossningen var riktigt på G.
Men jag hoppades för mkt.

Sambon stannade hemma utifall att.
Tisdagen kom, mådde likadant. Åkte in igen och var då öppen 3 cm och tappen var då borta.
Men inget som tydde på att de skulle vara på G. Besviken man blev, så hem igen.
Sambon sa att han stannar hellre hemma veckan ut .
Sen kom torsdag, mådde likdant på morgonen men sen mot kvällen ändrade värkarna sig lite.
De blev ondare och de tryckte på neråt.

Fast jag ville inte åka in, men sambon tvingade in mig för koll iaf.
Så lite över 23.00 på torsdag var vi inne för ytteligare en undersökning. Blev lika besviken där när hon sa att jag var fortfarande öppen 3cm och inget annat hade hänt. Och ctg så bra ut. Så hem igen. Fick med mig hem brikanyl, alvedon och propovan. Jag ville inte ta propovanen, tycker inte om insomnings tabl. och brikanylen tog jag aldrig. Tog bara alvedonen.
För väl när vi kom hem så började dessa värkar bli starkare och starkare för varje värk jag fick. vid 01.00 tiden då började jag få panik eftersom de kom tätare och tätare och inget lindrade, varken vetekudde eller massage eller dusch. Nått var annorlunda denna gång, men jag vågade inte tro på de eftersom 1 timme innan så blev vi hemskickade ju.

Vid 02 tiden kände jag behovet att kissa. Så jag ställde mig upp från sängen och kände att de rann. det kom nått blött i trosan. Vågade inte tro att de var vattnet. Sa de till sambon han var hellt uppstirrad.
Sen efter de så hoppade jag in i duschen av ren desperation. Gjorde så jävla ont nu!!
Medans jag stod där så ringde sambon till Förlossningen IGEN. hon var riktigt nonchalant BM.
De lät som att hon inte ville att vi skulle komma så hon sa till slut ok men kom in så får vi se om de hänt nått.

Andreas körde till sjukan på typ 3 min eller nått. Vi kom till förlossningen vid 03.15 ungefär. De undersökte mig och jag var öppen 7 cm! Shiit! de hade gått fort! Inte konstigt att jag hade ont!
Värkarna gjorde så himla ont så jag ville prova lustgasen. Fick den efter knappt 2 andetag så slängde jag den. uasch!!!
Den luktade riktigt illa! den fick mig att må illa så nej tack!! jag ville ha nått annat! Trots att jag bara ville ha lustgas som jag hade bestämt så gjorde jag vad som helst för att få bort smärtan. För att dessa värkar hade börjat gå över till krystvärkar nu, men jag var inte riktigt redo för att krysta än, var ju inte helt öppen.

Narkosläkaren kom in vid 05.00 och jag fick ryggmärgsbedövning, jag var i himlen. Kände NADA!!! inget!! såå skönt att kunna vila en stund. Men eftersom jag inte kände några värkar så gjorde bebisen arbetet själv. Vilket inte var så jättebra.
Ungefär vid halv 6-7.00 tiden började bedövningen släppa.
Faaan!  skrek jag de gjorde så jävla ont ju. Jag fick börja krysta för att se om hans huvud ville komma lite längre ner. Det var de som var lite av ett problem under förlossningen. Så jag låg där och krystade, bebisen hjärtljud sjönk några gånger. och jag började skrika att de skulle dra ut honom med deras händer eller nått. Så de bestämde att de skulle använda sugklocka för att hjälpa han ut. Med tanke på att jag hade legat o krystat i i över 2 timmar utan så mkt resultat.

sen vid 09.00 tiden kom de in fler och fler folk. Då började de allvarliga. Vid varje krystning hade jag en BM som låg på min mage och tryckte ut Leo .
Aj de gjorde skit ont.
Sen 2 läkare som skulle hjälpas vid med sugklockan och annat folk jag inte fattade vilka de va.
Det tog kanske 5-7 riktigt krystingar så var han ute. Men de sprang iväg med han för att rensa lungorna eftersom han hade bajsat i vattnet. Tårarna sprutar och Andreas kunde inte fattade. Inte jag heller för den delen.

Jag minns oxå att dom sista 5-10 min så skrek jag åt Andreas att han skulle ta bort smärtan. 
Han helt hjälplös sa; men hur? 
Stackarn, han visste inte vad han skulle göra. Men det är sånt man kan tydligen säga =)

Själv tyckte jag att de gick relativt fort, nästan för intensivt. smärtan var för stor och de kom väldigt tätt, men när han sen vad född så försvann verkligen ALLT! Jag menar verkligen ALLT! inget ont utan där låg en liten sak som tittade på mig med sina stora ögon .
Efter skift bytet vid 7 så kom världens bästa Bm. Gud vad skönt att de bytte där. för att förra Bm skulle jag ha dödat så otrevlig jag tyckte hon va.
Sprack lite granna med , fick sy s.k skönhetsstygn. Satan vad ont bedövningen gjorde när de skulle sy dock!

Har säker glömt nått moment, men de kanske jag kan ta när jag minns
Självklart är de värt all smärta i världen!! Nu har man ju världens finaste pojk



Snoppen i pannan

Igår så gjorde jag en snopp på pannan på Andreas=) Och han märkte inget förrän när jag vknade vid 10 idag och frågade honom om han setts sig i speglen.
Näää vadå , säger han.
Men gör det, säger jag.

Sen kommer han tillbaka och skrattar och frågar om jag hade roligt och det var skitkul haha=)

Han tyckte det var konstigt i morse när Leo pekade på han i pannan och skrattade. Andreas fattade inget.
Nu fattade han varför han pekade på honom=)

Min hämnd - En snopp i ansiktet=)

Sorry älskling men du dumpade mig ikväll och detta är min hämnd=) jag älskar dig =)




Hahahahaha Jag älskar dig min babe!!!



Igår Babyshower, idag Tivoli=)

Igår var jag på en Babyshower som vart väldigt trevligt. Hela kvällen gick ut på att snacka om, ja barn=). De var många där som hade fött barn så man bytte erfarenheter och tankar. Väldigt god mat och efterrätt=) Verkligen=)
Kom hem vid midnatt ungefär. Sen satte jag mig vid datorn en stund och la mig väldigt trött=).
Sambon snarkade hööögt oxå=)

Idag blir det tivoli med barnen. Vi väntar att Maxi ska vakna från sin vila äter en bit frukt sen åker vi ner mot stan=) Komma iväg en liten sväng och ha lite roliogt med barnen (iaf Leo).
Sen ikväll Ska sambon till sin kompis och kolla på el clasico (fotboll=)). Jag får mysa hemma själv=) Det är skönt det med.

Hände något så sjukt roligt igår natt med men vet inte om man kan skriva detta på bloggen hahaha=)

Ni får undra ist haha=)

Nähe nu får Maxi vakna=)

Vilka puckon!

Idag har det varit en fiiiin dag=) Leo varit på dagis och vi varit här hemma. Fick tid att spela Super Mario Bros på wiiiin=). Damn those Coins alltså =)

Sen åkte vi och hämta Leo på dagis och åkte till parken=) båda sprang av sig och somnade som stockar i bilen. Fick sen köra en sväng i stan för att födriva tiden så jag kunde plocka upp Andreas. VÄl där så ser jag att han brjar gå hemmåt vilket blir mottsatt håll vad jag står. Så han ser ju inte mig och jag ringer sen att Jag har minnsan ringt dig flera gånger så nu kör jag så ses vi hemma hahaha=)

Vi kom hem och jag var såååååå hungrig! Blev pommes med fransyska och beasås mmmm vad gott det blev. Och sallad så klart=)

Efter att jag lämnat Leo idag förresten så stannade jag kvar på parkeringen för att fixa Maxis spännen i bilstolen. Så jag öppnade dörren i passagerarsätet för att komma åt baksidan av stolen. Sen nä jag var klar så låste jag dörren ovch gick hem. ca 45 min senare kommer grannen och påpekar att bildörren stor helt öppen där och om de skulle vara så.

Men shiiiit va? Fan måste ha glömt den då jag höll på med bilstolen HAHAHA. Fan vilken nöt jag är=) Jag funbkar inte alls normalt alltså. Men men hon gick ner och slängde igen dörren. tack snälla rara Granne!!

Iaf i parken så kom vi di och solen försvann så lite kyligt blev de allt. Vi var där och alla barn hade jacka på sig, för de var kyligt som sagt. Förutom en lite tös lite äldre än Maxi. Hon hade en lite klänning med tunna strumpbyxor och en tunn långarmad tröja. Ingen mässa ingen jacka inget mer! Mamma och pappan däremot hade en fin varm jacka för att inte frysa.

Seriöst!! Om man tycker själv det är kallt varför tror man inte att unge kanske tycker det samma?!
Jag bara förundras hur vissa tänker! Sen när de var på väg hem DÅ tog de fram en jacka.
Va fan! Ja man blir lack på vissa hur dem tänker. Men vad ska man göra? Bli irriterad resten av dagen!

Nähe ett långt inlägg blev dte idag , säkert ingen som orkar läsa hela haha. Nu vila magen sen spela lite WIII JÄVLA  Wiii alltså =)

Pappor borde inte ta hand om sina barn

Såg en diskussion på Tv4 för några veckor sedan, där det diskuterades att pappor var rent utan livsfarliga för sina småbarn. De skulle alltså INTE ta hand om dem från födelsen.
Människan i debatten som heter Eva Sternberg, påstodd att männen idag har inte fungerande hjärna när det gäller barn.
Hon påstodd med att barnen råkar ut för fler olyckor när de tas hand om av sina pappor.

Klippet här nedan kan ni se om HUR hon försvarar att männen är oduliga när det gäller att ta hand om sina småbarn. Att männen ska inte ta hand om sina barn utan det är kvinnorna som ska göra detta.Männen ska vara män säger hon.

Ja titta så får ni se vad hon menar. Jag kan inte lova att ni inte blir irriterade efter hennes påstående. Lycka till=)




Håller ni med henne=)?

Ångest, vill inte lämna honom

Barnen somnade snabbt och smärtfritt... eller ja maxi vart lite ledsen men de blir han alltid när han är övertrött stackarn.

Måste ringa till hans dagisi morgon. Alltså Maxis, då jag måste veta när jag ska skola in honom=( usch det ger mig en sån ångest, vill verkligen inte lämna honom. han verkar så liten.

Frågade Andreas idag olm Leo var så liten som Maxi när vi skolade in honom. Joo men det var han , sa han.
Fan att de växer så fort.
Får ont i mitt hjärta av tanken att han ska börja dagis och inte vara med mig. Han är så mammig med så det kommer att bli jättejobbigt för honom! Usch vill verkligen inte, men det är något jag måste göra tyvärr.

Får ta mig samma, de blir stora snart och flyger iväg=(
Nu ska jag lägga mig brevis min sambo och i samma rum ligger Mini me=) lilleman så söt när han sover=)

Go natt !

Att man inte känner sig trygg någonstans

Vilken seg dag! Min mage har gjort ont i princip hela dagen. Precis nu har den lugnat ner sig och är inte ont längre. Jag har magkatarr så kan vara nog att jag fått mat i magen med.
Det konstiga är att jag ibland kan äta ALLT! Alltså kryddiga maträtter eller pizzor, eller dricka mjölk( brukar få ont i magen av mjölk). Men sen vissa dagar kan jag inte få i mig något och går med magont hela dagen=/

Iaf så nu är jag bättre och så är man piggare med=) Badade med ungarna och plaskade runt lite=)

Sambon gick ner till garaget för att ladda batteriet till vroom vroom bilen=) Få hoppas att den startar denna vecka.
I morgon är det dagis för Leo. Idag har han dock varit lite konstigt. Men tror att han är ganska trött. Han vaknar så tidigt och eftersom han har slutat vila middag så är han trött och extra gnällig.

Usch det har hänt så mkt hemskt i våran lilla stad.För någon vecka sen omkom 3 killar i åldrarna 14,16,17 år efter en bilolycka.
Igår så var det en kvinna som misstänks ha mördat 2 män=( Man vågar knappt gå ut nu ju=(

Hemskt så mkt skit det händer överallt! Man kan inte beskydda sina barn heller 24/7 sen när de blir äldre heller.
Vill inte ens tänka på hur mina barn blir sen , som mig eller Andreas. Blir de som mig kan vi få problem=) Jag var verkligen ingen ängel. Man får försöka vara så öppen det går med sitt barn så man slipper lögner och man slipper att de gömmer undan saker och ting.

Nähe får ta leka med ungarna innan läggdags Tjing=)


Få GRATIS presenkort !!

Om du gör dig medlem via länken så får du hela 75 poäng! Annars får man 50 poäng! Men använd min länk så får du 25 poäng mer!

Där kan man samla poäng som man sedan byter ut mot presentkort! Helt sjukt bra!!!
Man hittar även mycket mer än så på hemsidan!


Klicka HÄR så kommer du till sidan och du kan göra dig medlem. Det kostar inget att bli medlem!!




Gå med nu!!!

Deppig

Ska snart laga maten. Det blir lasagne med tomat och löksallad. Ska nog blanda ihop lite mer sallad är sugen på det idag!
Men ska ta och städa nu när Maxi har vaknat. Nu brottas dem där inne i Leos sovrum så bäst att låta dem vara hahaha=)

Jag har ju som sagt ingen kamera mer så det får bli bilder från mobilen ist skitkasst men vad ska jag annars göra??=(


Jävla tjuvar!

Fan ! Igår skrev jag ett inlägg om gårdagen och det bara försvann!
Orkar nog inte göra o det så kan vara kortfattad.

vi var på Elmia bilmässa igår i Jönköping. Allt började fint, vi var spända för att komma dit. Väl där så var det en sjukt lång bilkö från motorvägen. Men det var skitsamma då solen sken en i ansiktet.
Vi kom till slut in på Mässan och det var ganska mkt folk!
Barnen var super snälla.

Vi var sedan på väg ner för några trappor då jag vägrade hissen den var sjukt trång. Där någonstans var de någon som tyckte att min kamera var deras=(
Så den är borta även bilderna då.

Jag stör mig att någon har min kamera med mina bilder i. Jag skiter i kameran vill bara ha bilderna! De är ju på oss och barnen!! Fanns ju andra bilder än dem från mässan!

Blir så arg och irriterad!!! Men men vad ska man göra? Finns idioter överallt!
Vi letade ändå dock och frågade info på mässan men inget! Kameran kan jag ersätta men inte bilderna!
Så nu lär de dröja innan vi köper en ny.=( Fan är så ledsen!

Nu ska jag iaf ge barnen frukost och mig själv. sen blir de nog att leka ute med barnen i de fina vädret=)

Tävling!





Jag tävlar hos BeckaHBitcH.se om en valfri skötväska från Willvin.
Tävla HÄR du också!

Vårbilder

Fullfart idag , hem förstverkligen! Lämnade Leo på stan idag sen ringde en kompis och undrade om vi skulle äta ute idag å stan=) Så de bar av hem snabb för att duscha sen mot stan. Tiden flög sen var det redan dagst att hämta Leo.

Han ville leka med sin kompis Kevin men vi fick åka hem fört för jag hade inte de bästa skorna för ute lek=)
Sen var i ute hela eftermiddagen. Leo har inga öron numera. Han lyssna verkligen inte på mig alls längre.













Lite vårbilder på söta barn=)

Nu är klockan mycket i morgon är det påskfirande på dagis sen ska vi bege oss till stan förr att se påskkärringar =)

Tjingeling=)

RSS 2.0