Mitt öga!

Idag har barnen varit som vanligt, gnälliga men ändå så där lite gulliga;)
Vi gick hem från dagis idag och Maxi(!) som är 13 mån gick nästan halva vägen hem HAHA=) Skitungen. Han snubblade några gånger men han ville så mkt springa. Men sen ramlad ehan så mkt och de blev lite farligt då de cyklade några runt omkring så han fick sitta i vagnen.

Tog några bilder på barnen på vägen ska leta fram kameran och slänga in dem. Fast jag orkar faktiskt inte röra mig härifrån och gör jag det så går jag och lägger mig så bilderna kommer i morgon=)

Har fått något i ögat, en vagel eller något för jag har fruktansvärt ont i vänster öga. Varje gång jag blinkar. Och blinka måste jag ju =)

Nu ska jag bara se klart CSi sen sova=)
God Naajt;)


Bilmässa

Idag har de varit en dag med en massa skrik och bråk. Jag suckat några gånger och fått separera ungarna från att döda varandra. Maxi har fått en tand till så det är inte så konstigt att han är gnällig som han är.

I morgon är det dagis för Leo, ska inte till stan och fixa en sak till symaskinen sen ska jag sy färdigt tygpåsen och kuddfodralen=)

På lördag blir det bilmässan i Jönköping=) ska bli riktigt roligt;) Då vi ska köra upp med våran fina sportbil =)

NÄhe nu ska jag sova så jag orkar gå upp i morgon=)

Tävling!!!



Jag tävlar hos BeckaHBitcH.se om ett presentkort på hela 500 kr hos Kid Rox.
Tävla HÄR du också!


Lite frånvarande

Söndag redan. Tycker veckorna går sjukt fort!
Idag väldigt tidigt så åkte sambon till sthlm igen för att jobba. Så lite av en kamp här hemma med barnen.
Igår så var vi på stan en stund, jag och barnen. Släpte av brorsonen som skulle träffa en kompis.
Träffade på honom i stan oxå. Brorsonen är på besök här.

Leo är sjukt rädd för honom hahaha. Det måste vara att han är lång och stor, att han blir rädd för honom.Men sen hade brorsonen en snickers som han gav Leo och då blev de vänner till slut! Hahaha.
Sen frågade han efter "caco" hela tiden!

Han var på fest igår och ÄN har han inte kommit hem! Ja jag vet att han mår bra iaf. Får se när han dyker upp.
Leo somnade i soffan så han ligger och vilar en stund. Maxi är hur pigg som helst den ungen! Han fick två kanelgifflar som han i princip svalde haha=)

Har inte orkat uppdatera bloggen då min magkatarr har varit jobbig Men nu så mår man bättre igen=) Hoppas det håller i sig=)

Ska fortsätte små plocka här med tvätt och annat sen får jag dammsuga när Leo vaknar=)

Gråter i ena ögat

Fredag i morgon ja. I morgon kommer min brorson som bor nere i malmö, besöker oss. Idag har jag varit på stan med barnen. Det har varit så fintväder så man får passa på att vara ute. I morgon kväll ska vi spela bowling, Emma och Anna. Ska bli riktigt kul att få komma ut. Senare blir det att jag plockar upp brorsonen på tågstationen med.
jag hoppas att barnen sover LÄÄÄÄNGE i morgon för jag vill sova LÄÄÄNGE =) Sen blir det veckohandla med i morgon. BLir nog att jag sticker själv och handlar så slipper vi stressa;) Skönt med att åka själv. Sambon jojbbar på söndag med.Åker ganska tidigt då man ändrar klockan med HAHAHA skrattade lite att han får sova en timme mindre den dagen men sen kom jag på att barnen kommer att vakna en imme tidigare och jag får sova mindre=(

Javisst glömde säga varför jag grät i ena ägat. Gäspade och ögonen tårade sig och mascaran rann och ögat grääät=)

Nähe nu Go Natt=)




Jekla mörk bild =)



BAAAAJ!



Påskägg

Dagen är underbar idag med;) Solenskiner och det luktar vår;) Man behöver knappt ha en jacka på sig( ja jag vill inte ha jacka=)) Men en tjock kofta så går det bra;)

Leo är på dagis och jag har precis duschat. Maxi sover. Har varit lite kass i magen, men tror intedet är någon fara. Tror det är något jag ätit som jag är känslig för faktiskt. =/ Men det får man ta.
Ska iväg och lämna in lite kläder till en Swap dag på lördag. Där man får lämna in ex 5 barnkläder och får byta till det med 5 andra=) Det är alltså beg kläder och tänkte kika vad de fanns får fint =) Första gången jag går på ett sådant och har hört så bra om det ska bli spännande=)

Hämtar Leo vid 14 sen ska vi vara på stan en stund och njuta av våren=) Det skulle vara päskkärringar på stan och sånt kul så ska vara en bra stund där innan vi åker hem senare till sambon=)
Just nu har jag precis duschat. Slänger in lite göra-bort-mig- bilder så ni kan skratta=)







Jag bjuder på dem=)

Tjingeling!=)


Helt jävla underbart!

Våren är verkligen här nu! Solen skiner, fåglarna kvittrar och SNÖN SMÄLTER! Så jävla skönt!
Just nu känner jag hur solen värmer mig i nacken! Aaahhh den känslan har jag saknat som fan!

Idag har jag varit hos en kompis Emma och där var Anna med snackat lite. Pratade lite djupa saker men skönt att kunna prata med någon om saker som man vanligtvis inte säger till andra.
Vi bestämde med att vi tre skulle bowla på fredag! Ska bli skönt att få komma ut en liten stund=)

Väntar in sambon som kommer hem snart . Ska passa på att städa undan i köket och börja med maten om en stund.

Har lite bilder att lägga upp får ta och fixa det senare=)

Sleepwalker

En snabb uppdatering så här innan läggdags=)

Idag har det inte hänt så mkt mer än att Leo varit på dagis och jag varit hemma med Maxi. Jätte intressant dag....NOT!

Jag vaknade i dag av att jag kände en liten spark på magen. Hmmm öppnade ögonen och där låg Maxi. Lite chockad var jag allt för jag kommer inte ihåg att jag flyttade över honom til vår säng.
Frågade sambon idag och han gjorde det inte heller.

HATAR nä jag går i sömnen. Eller som i de fallet tog över Maxi och minns inte detta! Jag tycker dte är skitläsigt att göra saker man inte minns.
Jag vet att jag har gått mkt i sömnen som liten och pratade väldigt mycket i sömen som liten. Som vuxen pratade jag mycket, men att gå var nog väldigt länge sedan det hände.
Så läskigt! Kommer verkligne inte ihåg att jag tog Maxi till våran säng. Tänkt om det är fler saker jag gör i sömnen som jag inte kommer ihåg! Sjukt läskigt!

Nu ska jag lägga mig och hoppas sova hela natten utan att behöva gå!

Leo brände sig på armen =(

Tisdag redan. Dagarna går ganska fort tycker jag. Sambon jobba i Sthlm i helgen och jag passade på som sagt att åka till Ikea;) Blev lite jag handlade och barnen var super duktiga!

Köpte något billigt tyg som jag har ätnk att jag ska sy något roligt av.

I söndags så kom Emma och hennes familj hit och vi fixade påskriset med fina fjädrar =) Jag höll på att baka med när hon komså vi fikade =). Leo var så ivrig efter en bulle att han skulle smyga sig en när jag precis hde tagit ut en plåt och han brände sig som en stor triangel på underarmen=(. an reagerade ine så mkt då när han väl brände sig så jag kylde bara ner det och tänkte inte mer på det. I går så badadehan och en del av blåsan sprack upp så idag fick jag ringa bvc och komma in för att lägga om såretså detinte blir infekterat.
Stackars min lille kille! Han hade rätt ont idag han klagade aj aj hela tiden. Men han skrattad eoch sa

- Titta mamma en triangel ha ja=).

Så han tyckte de var häftigt men ont gör de på han.
Nu är han på dgais och jag ska städa lite här hemma.Maxisitter och leker på golvet en stund med.

Idag regnar det, man skulle säga usch vad tråkigt. Men det är ju bra bra så smälter skiten!!
Så keep on rainin'!!!

Gud finns inte!!

Sitter sent uppe idag med. Helt sjukt med tanke på att jag är helt slut då sambon varit borta i helgen och ungarna har varit kind of a hard work;)

Men sitter och kollar på klipp från Americas best dance crew. blev helt fast vid grupper som heter Quest crew! dem är överfeta!
Iaf sen kom jag över i en blogg där denna mamma där hon skriver om sin sjuka dotter som har cancer.
Läste de senaste inlägget hon hade gjort och det skar in i mitt hjärta! Jag kan inte fatta att det händer små oskyldiga barn.
Snabbt börjar man tänka på sina egna barn. Vad hade man gjort om det hände ens egna? Vad gör man liksom?!

Gud finns inte! Han bara gör inte det. Jag har varit ateist ganska länge och hade det funnits en s.k GUD hade dessa hemskheter som finns idag inte varit.
Många som är troende säger att hemskheter skapas av människan själv alltså att det är vi skyldiga till eftersom allt dumt vi gör med mera. Men vad har barnen gjort för att förtjäna att lida??!!

Gud kan ta sig i där inte solen skiner! Sorry men jag anser detta.Mina barn är mitt allt och jag vet inte vad jag skulle göra om det hände dem något!

En stor jävla kram till alla föräldrar som får genomlida när ens barn är sjuka på detta sätt.
Usch nu blir man ju ledsen. Får avsluta , måste ändå sova!

Go natt!

Ikea idag!

Sambon ska iväg till Stockholm för att jobba och han kommer hem i morgon kväll sent. Så jag bestämde mig för att åka iväg med ungarna till Ikea idag=)! Jo jag vet inte så¨väl tänkt kanske med två barn i ett stort Ikea. Men det skiter jag i=)
Behöver handla lite små kraffs så passar bra att göra det idag=).

Nu måste jag skynda då vi ska åka om en knappt timme och jag har inte ens duschat =)
'

Frustrerad

Idag har de varit en ganska lugn dag. Leo var på dagis och här hemma städade vi och lagade mat sen var de typ dags att hämta han igen. Fattar inte att tiden går så fort när han är på dagis. Fattar inte detta.

Är lite frustrerad över att sambon ska sthlm och jag ska vara själv helgen. han sover borta en natt men han är borta från lördag morgon till söndag kväll. Känner bara att jag behöver en paus från trotsigheter och allt.
Men det får väl bli när det går helt enkelt.

På lördag blir det ikea iaf =) en liten sväng. Köpa lite små kraffs=) Ska bli kul trots att jag åker med båda barnen. En riktigt utmaning det där. Men det ska nog nog. Får ha med mig lite gott till dem så de är lugna HAHA=)

I morgon är det fredag och det är veckohandling för oss här. Vi ska äta min favvorätt, TACOS ! Mumma.
Man nästan längtar ju =)

By the way budade hem denna till Leo idag=)

Väst vadderad Dun retro vårväst stl 104 Ny!

Jag fick den för en billig peng. Han ska bli fin till våren=)


Nähe nu ska jag kolla färdigt på CSI sen sova Good Night!

Var tvungen att få andas

Barnen har varit rent ut sagt omöjliga idag. Maxi vill bara vara i famnen. Han får även sina utbrott där han vill upp men när jag sträcker mig till slut till honomj så ångrar han sig och slänger sig på golvet och börjar skrika.
Leo har varit på maxi hela dagen, bråkat, puttat och slagits med honom.
Jag har inte orkat mer. När A kom hem låg jag i sängen och höll för öronen för jag orkade inte mer. De fick hålla på och bråka och vad de nu gjorde.

Sen blev jag irriterad på A för han är som han är. Som en stängd jävla dörr ibland! SKa han tiga ska jag med det. Omoget, I know men vad ska jag annars göra när jag har försökt med ALLT annat?!
Tog disken idag tog även båda barnen som hade badat med A. Sen sa jag att jag kommer snart och försvann i 1 timme. Pallade inte tryket behövde luft. Jag höll på att kvävas för en stund kändes det som. Så tog bilen och åkte till biblioteket. Passade på att lämna några böcker och lånade en till. En fakta bok. Läser hellre sånna böcker än drama eller andra liknande böcker.

Ville ha en till om lite historia och religion. Men de stängde vid 20 så var tvungen att gå. Nu sitterjag här en stund ,ska snart sätta mig i soffan och kolla på fotboll med A. Har kylt ner mig själv lite granna. Det var ganska skönt att få komma ut och bara skita i allt. Mitt psyke pallar inte hur mkt som helst heller.

Nähe nu ska jag hugga i mig lite sellri sticks=)

Tjing!

Instängd i rutan

Sitter på fejjan (Facebook) och chattar just nu med pappa som är väldigt ledsen där han säger att han saknar oss osv. Han har varit lite deppig och varit hos doktorn med mera.

Sen får jag syn på andras profilbilder. Ni vet den lilla rutan som är innan statusraden.
Får alltid för mig att de sitter där i den lillarutan och skriver. Alltså ni vet , de sitter där som om boxen är för liten och de sitter hukade eller något HAHAHA helt sjukt Men kan förreställa mig detta ibland.
Onödigt inlägg, men who gives a crap!

Jessica Simpson "fet"?

Bilderna från spelningen i Florida i början av 2009 var star
Bild snodd från aftonbladet.se


Där tycker jag hon såg snygg ut!!! Fyllig och riktigt vacker!! Fattar inte att man kan tycka hon var fet för att hon lade på sig dem kilorna hon egentligen ska ha.

Bilden är dock tagen i början av 2009, men jag tycker ändå att hon såg bättre ut då än att hon ska bara skinn och ben!

Dagen i bilder



Började med att vi fixa frukost till ungarna=) Maxi hugger i sin macka=)



De fick yoggi=)




Dricka lite med=)



Jag satte igång datorn=)



Underbara morgonsol!! Så härligt att vakna till att solen skiner=)



Farmville igång HAHA




Lämnade Leo på dagis och åkte hem för att få i mig frukost=)




Hämta Leo på dagis=) Maxi i vagnen och myser=)




Leo var INTE på humör på väg hemmåt




Vi skulle på promenad med kompisarna Kevin och Emmy och deras föräldrar då vaknade Leo till och blev på bättre humör=)



Upptäcksfärd=)



Vi passade på att möta pappa på hans jobb och Leo var lite sur då=)





Maxi somnadeså gott=)



Sen vaknade han till liv och ville ha saft. Båda väntar spänt på att pappa ska sluta jobba=)



På väg hem med pappa som kör vagnen=)



Ungarna sover och vi myser framför tv till fotboll med en massa gott=)


Har städat med idag och följt med Emma för att lämna bilbarnstol och handla med. har inte fått det i bilder=)
Nu ska jag kolla på CSI och sen sova=)

Natti!

Härliga sol

Vaknade idag väldigt tidigt. Maxi vaknade innan Andreas usch. Sen kom Leo till oss och han sov dock en stund till sen vaknade han och jag sov, sen hörde jag;

-Hejdå Maxi, Hejdå Leo, Hejdå Älskling.

Andreas sa hejdå till alla som var vakna.

*Suck* Jag sov ju!

Iaf alla är uppe och påklädda ( jag ska ha på mig kläder snart med ) Snart går vi och lämnar Leo på dagis med sen ska jagäta frukost sn vet jag inte riktigt vad jag gör idag=)

Nu måstge jag skynda! Har en Maxi som är ledsen och drar mig i byxan.
TJING!

Ett stort jack på pannan!

Måndag redan ja. Det är så härligt att se att solen skiner oftare nu, man blir på bra humör då det är ett tecken på att det blir ljusare och våren är här=).

Idag var det seg att stig aupp. leo kom till sovrummet strax efter kl 07. Maxi var vaken när sambon gick. an vaknade säkert vid 07.30 ungefär.
Barnen fick torra blöjor och fick frukost sen blev det lek och vid ca 10.15 hörde jag ett duns med Leos bobbycar och sen ett jätteskrik.

Leo hade på någotvis kört på Maxi i pannan, strax övanför ögonbrynet. När jag kom in i Leos rum skrek Maxi men spg inte direkt vad han fick ont. Men sen plötsligt började rinna blod från ögonbrynet och dedt rann och rann och rann. Försökte få tag i någon på VC, men det var lång telefonkö, så ringde sjukhuset och de hänvisade mig till VC ändå att jag skulle gå dit ist så kunde de kolla på de. Hon där tyckte att det var ganska djupt så hon ringde ett samtal till sjukhuset och vi fick komma in direkt.

Åkte dit och väntade en liten stund, sen fick vi komma in. Hon läkaren där, hummade lite och tänkte och sa sen efter lite fasthållande av Maxi och han kikade på såret; att såret var på den gränsen om man ska låta bli att sy eller inte. Men samtidigt skulle det bli ETT stygn och han tyckte det var ganska onödigt att söva honom för ETT stygn. Vi höll med så han fick ett plåster och vi åkte hem.

Men han sa med om det nu skulle läka fel och ärret syns för mkt osv, så skulle vi höra av oss inom 6 mån så skulle det gå att rätta till senare. Hoppas bara nu att de inte kommer att synas allt för mkt på honom.

Usch ungarna kommer att ta död på mig så mkt de bråkar och råkar ut för olyckor. Uuuff!
Nu sover båda. leo fick vila idag för jag såg på honom hur trött han varidag så han somnade på en gång och maxi med.

Nu ska jag passa på att vila en stund innan det är dags för bus igen =)


Tappad bakom vagnen

Idag var de dags för Lyxfällan. fasen vad man fälde tårar för människan. Det var ett annorlunda avsnitt. Annars brukar man ju tycka dem är idioter osv men inte riktigt denna gång. Han hade varit arbetslös i öbver 2 år och haft dåligt med jobb osv.
Ett bra avsnitt faktiskt.
Han sa just detta; jag är inte helt tappad bakom vagnen. HAHA bara älskar de uttrycket.

Sen kollade vi på Gordons Kitchen Nightmare. Och dem var VERKLIGEN tappade bakom vagnen!
Jisses vilka nötter! Well well bra avsnitt där med.

Nu ska jag se färdigt CSI sen sova!

Night!

ALLA NEW KIDS ON THE BLOCK FANS!

Vet inte om det är jag som är sen men såg idag att NKOTB gjort en ny låt med Ne-yo.
NKOTB var en av mina favorit band när jag var liten! Bara älskade dem! Favorit låten var ändå Step by step. och än idag kan jag den utantill=)

Såg som sagt att dem hade gjort en ny låt och jag hittade video på youtube.se och för er som inte har sett den varsågoda!!
Enjoy!!




Vad tyckte ni??=)

Ett geni till son..

Veckan har fluuugit förbi. I morgon är det redan fredag, snart helg alltså. Vi är fortfarande förkylda. Jag är mer snorig än barnen. Leo har sin jobbiga hhosta kvar och Maxi snorar och är allmänt gnällig.
Tror han är inne i en utecklingsfas igen. Jag har ju denna bok  - Växa och upptäcka världen: Sju utvecklingssprång under barnets första levnadsår

Och där står barnets alla utvecklingsfaser under dennes första år. Och med Leo och Maxi har det stämt ganska bra när de har börjar ändra humör osv. Så ska ta fram boken om jag hittar den, och läsa hur denna fas var nu igen.

Nu sover Maxi, och Leo står brevid mig och vill ha mat snart. Blev lite mat sen igår så de blir att äta det. Men nu tjatar han om äppel plötsligt. Ja denna fruktnarkoman till unge. Frukten tar slut snabbt och det köps hela tiden!
Jättebra är de ju så jag ska inte klaga, men det tar slut lite väl fort tycker jag.

Sonen har en Blixten Mcqueen dator som man kan lära sig att räkna och läsa.
Det är ett spel han spelar HELA tiden och det heter Bokstavskaos. Det går ut på att det kommer fram 5 bokstäver och 3 av dem ska sätta i bokstavsordning. De andra två sitter redan där de ska.
Så i bärjan fick man lära han han bokstäverna så han visste vilken knapp han skule trycka på, men nu så kan han ju det och spelar helt själv.
Han vill dock få trycka på W hela tiden , men den kommer ju väligt sällan=)
Han är jätteduktigt faktiskt! Han har lärt sig väldigt mkt med datorn och jag trodde faktiskt inte han skule kunna hantera den än. Han är ju snart 3 år.
Han är iaf dutti=)

Nu får jag ta tag i saker och ting här. Vi ska äta och sen har jag lovat att vi ska vara ute en stund. Så de blir en promenad någonstans eller nått. Får se.
Hörs!

Somna inte...

...När du har två vakna och pigga barn. Jag råkade somna i 5 min ungefär och så var alla dvd överallt, men sen såg jag att Leo plockade upp dem igen =)

Usch jag ärså kass idag alltså. Väntar bara så att klockan blir 16.50 så brukar A vara hemma! Ska börja med maten med nu så dne är klar. Sen 18.30 fick jag en tid på VC där de skulle lyssna på mina lungor med mera.
Orkar inte ens skriva mer nu. Ska spara mina krafter till att laga maten. Tjing!

Sjukt var det här

Igår blev jag förkyld och igårkväll började jag få bröstsmärtor. Har hostat hela dagen igår och sen när jag skulle sova fick jag ont när jag andades. Ringde VC idag och fick en tid senare idag. Förhoppningsvis är det inget allvarligt, men ont har jag än och lite ansträngd andning har jag allt. Hon snackade om ev asmatsiak besväs=/ Jag har haft de när jag var barn men inte som vuxen eller som tonåring.

Så vi får se vad de säger. Känner att jag måste lägga mig ner.
Hörs senare!

Lite vårdbilder=)

Igår var vi iväg till Samarkand , gick runt lite i affärer med Emma och hennes barn. Det var så härligt väder med. Så det blev lite bilder man tog=)






Maxi äter innan vi går ut=)



Leo äter =) kycklingsallad är gott=)




På väg ut=)



En fika =) Bulle är mumsigt=)



Vi gick in på Toy R Us oxå=)



Leo hade kul =)



Maxi myser=)



Leo i Hm och busade=)



Leo i sin nya jacka=)



Äta lite korv i den sköna solen=)



Mums!




Det blev en härlig dag ute och en fika inne och kolla lite kläder=)

Nu vill man få bort snön så man kan vara ute dagarna långa ända in till sena kvällar=)

Längtar efter dig härliga sommar!!




Smällt snö, SMÄLLT!

Idag vaknade jag vid tio minuter över sju. Maxi ville vakna då och vi låg kvar och drog oss. En kvart senare kom Leo och var dramatisk som alltid. Fattar inte varför han ska slänga sig på golvet varje morgon och säga "Maaammmaaaaa!!!"
Det är ju bara att hoppa upp i sängen ju! Kräver inte mkt, men han vill annat. Sen när han väl är uppe isängen gosar vi lite och kittlas =)

Sen var det att gå upp och byta blöjor och börja med frukost.

Hoppas att jag får något svar idag från något av jobben jag har sökt. Vill verkligen få komma ut och jobba! Vill inget hellre just nu.



Eller JO förresten de jag vill helst just nu är att SNÖ HELVETE ska smällta! Nu vill jag faktiskt ha vår! Vill inte behöva klä på oss med så mkt kläder. Vill kunna grilla ute och ha sena utekvällar med barnen. Gå barfota! Barfota, är så underskattat!
Att gå lång och sena kvällspromenader där barnen till slut somnar i vagnen! Aaaah känner en doft av sommar !!






Sommar förra året eller om de var vår=)

Åh kom på en till!! Att kunna ha hög musik i bilen och ha rutorna nere! Ååhh det har man saknat! Och glida i våran snyggobil med=) hahaha så roligt på sommaren! Förra året vid sen sommaren då jag tog mitt körkort var jag ute och körde med den fina bilden och många lite yngre killar kollade in bilen och sen föraren och kunde inte tro att det var en tjej som körde HAHA. Suckers!!

Nähe dags att städa lite granna sen blir de antagligen att gå ut en sväng!
Tjing!

Söndagsåkare

Idag har vi (läs:JAG) vårstädat här hemma. Blev putsning av fänster och en ordentlig städning överallt! Får ta toalett i morgon tror jag. Orkade inte idag. Fick dock sovmorgon till 11 idag det var verkligen behövligt då natten innan sov jag knappt 3 timmar. Jäkla film som började så sent sen kom sambon hem när jag precis hade somnat och ville göra annat HAHA. Lite väl mkt info, ja men jag bjuder på den=)

Sen åkte vi iväg och handlade lte kyckling till pastasalladen vi åt. Blev skitgott och mktöver till i morgon=).

Fattar inte dessa söndag, då dyker alla konstiga och jobbiga bilister. HATAR sånna som ligger 35-40km/h. Fattar inte varför dem inte kan ligga IAF på 50 i en 50VÄG!! HATA HATA!:
Sen var de en idot i en ljuskorsning där vi skulle höger och de kom en bil framför oss som skulle in på samma väg vi skulle svänga på. Alltså så tog han en vänster sväng. Enligt lag har han väjningsplikt med tanke på sin vänster sväng. Näää utan idioten tyckte inte detta utan körde och nästa på oss, och flinade! Jävla arsle!
Vad fan är det med folk liksom!! Sen var de en annan imccident men det är jobbigare att förklara. Inte heller vårt fel. Men men. Man får svälja mkt i trafiken eftersom man får agera mognare än vissa idioter. Sambon har mer tålamod jag däremot tuttar som faaan på idioter i trafiken. Jag menar på sånna som "tror" att de ska hinna in på den väg jag kör på men neeeeej jag får tvärbromsa. Då jävlar får dem smaka på min tutta!

Visst ingen är perfekt men kom igen!! Vissa borde fan inte vistas i trafiken. Undra hur vissa får sina körkort egentligen.
Finns cyklister med som inte borde vistas i trafiken. Sånna som tror att de är stålmän och ska svischa rakt ut över övergångstället och ta för givet att man ska hinna se och stanna en svart streck över vägen liksom!
Gaaaaah!!

Nu har jag fått spy lite galla. Snart är det Entourage på tv6. Så jäkla bra program. Sen nanna. 
I morgon är det en ny vecka och jag hoppas att någon ringer från de jobb jag har sökt. Vill få ett jobb snart!! Sökte lite jobb förra veckan och det är ETT jobb jag helst vill ha. Helst för hur tiderna kommer att se ut! Så barnen slipper vara på dagis dagarna långa!
Håll tummarna!!
Nu Tv !
Ses!
 

Solen skiner

Det känns som att det var väldig tlänge sen man såg solen så här mkt. Igår var solen framme även idag! Helt jävla underbart!!

Idag blir det stan med iaf en av barnen. Får se om jag tar båda då A sover än och ligger bakis.

Skriver mera sen, blir avbruten av dessa små heöa tiden;)

Ny design...again=)

Vad tycker ni? Ville ha mer pastell färger=)
Ja nu fgår det vara så här ett tag iaf=)

Redan fredag!! Eller ja nu lördag. Men veckan har gått grymt fort. Sambon är ute med sina jobbar kompisar och roar sig=)
Och jag har tittat på film och fixat min blogg.

Ska nog gå och sova snart så jag orkar med i morgon då jag antagligen ska upp med barnen då sambon lär ha ont i huvudet =)

Ja usch denna jorsbävning i chile har orsakat sjukt mycket missär. Min släkt mår iaf bra, men usch hittade en sida där någon lagt upp många bilder från jordbävningen och tsunamin Fyyyyyy vad hemska bilder! Blir så ledsen när jag ser hur många människor som drabbats och dött.

I morgon blir de nog stan en liten sväng, sen ta de nog lungt tror jag =) Äta lite gott =)

nähe nu ger jagupp go natt!


Mycket har hänt

Usch vilken helg det har varit. Alltså detta med att mitt hemland Chile orsakades av en jordbävning i lördags!
Vilket katastrof det blev! VI var så oroliga för min släkt där nere. Har min mamma och min syster där nere med.
Men fick till slut tag i släkten som sa att de mådde bra och även kunde säga att min syster mådde bra.

Men man slutar ändå inte oroa sig. Det skalvar HELA tiden i princip. Min mamma sa ighår att hon hade läst att det antagligen kommer en jordbävning till för att jordplattorna ska till rätta typ. Så det är nog inte över än!

Här hemma är det bra! Solen skiner och man känner hopp om att våren kommer snart! Hoppas hoppas!

Vi var på kalas i lördags med, hos Emma och hade det trevligt=)


Får ta och sätta igång städningen här innan det är dags för mini me att vakna och äta. 
Ses!
 

RSS 2.0