En obäddad säng..

God Mor...Eftermiddag kanske =)
Idag vaknade jag liite bättre än igår faktiskt. Jag gick upp ganska direkt vid ca 8.30 och höll mig uppe. Annars har de blivit att jag ger barnen frukost och går och lägger mig igen. Så man känner sig lite bättre idag.

Nu tittar Leo på Tv en stund efter att ha ätit. Innan de hade barnen röjt som fan i deras rum och hallen, de "tävlade" sa leo.
hade lagt alla täcken och kuddar på golvet mellan ahlle och deras rum. även våra runda mattor vi har i hallen och ÄVEN dörrmatten den hårda man torkar av skorna på haha.
Så de sprang fram och tillbaka och antagligen slängde sig på allt detta.

Ska bädda sängen nu tror jag, ja den har fått stå dådär, jag menar man sover bara i den ingen som kommer hit och ser att den är obäddad. =)

Dagens positiva är att snön verkar smälta=)Det blir varmare så jävla skönt för jag pallar inte med denna årstid längre!


Det är så tungt ibland...

Varför ska man må så här egentligen? Varför är kanske en dum fråga då det är rätt uppenbart varför, men jag menar att det ska bara så här jobbigt med sorg.
Jag har mina upp och ner dagar som kanske alla andra, men mina ner dagar är mer energislukande än vanligt.
saknar min pappa varje dag som går, men vissa dagar är det då jag som inser att han verkligen är borta. Att han inte finns längre.

Jag mår psykiskt dåligt, riktigt dåligt då jag har mina ner-dagar. Kanske låtsas som att allt är bra för omgivningen, men innerst inne gråter jag och skriker och tycker att det är orättvist att ha förlorat min pappa allt för tidigt.
Jag ger mig själv skulden för att han inte finns. Jo, jag vet att det inte är mitt fel, men jag kan känna så ibland. Mår dåligt av att jag kanske kunde ha åkt tidigare och träffat honom dagarna innan han gick bort. Får sån ångest när jag tänker på att han inte hann träffa Maxi. Får ångest över att jag kanske skulle ha ringt han fler gånger..and so on.

Jag VET att det är normalt att känna så, många säger det även min terapeut, men det är så jag känner NU och kan inte ändra det. Just för stunden är det så, hur mkt man än vill så går de inte att få mig att må bättre.. inte riktigt än iaf.
När jag mår som sämst inser jag verkligen att han är borta, jag ser han ligga där i kistan som jag såg han sist och se han vara fridfull och nästan ett leende på läpparna. det var surrealistiskt när jag väl såg han första gången. Trodde hela tiden att han skojade. Jag vet det låter sjukt, men trodde verkligen att han skulle ställa sig upp och säga att allt var ett sjukt skämt! Han låg där med sin snickarpenna och sin keps och även en fin chile tröja.
Jag ser han överallt, känner hans doft ibland, eller hans närvaro, vilket kan skrämma mig lite men sen vet jag att han vakar över oss. Träffar han även i mina drömmar, ofta. Där han lever fast han är död. Efter sånna drömmar är det jag mår som sämst.

Saknar honom så sjukt mkt. Skulle ge allt för att få ha han hos oss igen. Det gör så ont i själen av tanken av att han inte finns. Det är över 3 månader sen och det känns fortfarande som igår.
Förlåt mig pappa, att jag inte hann komma till dig in i det sista och hålla din hand när du tog ditt sista andetag.
Jag vet att du har det bättre nu.
Jag älskar dig papá!


Det går inte att handla med män..

Jobbat färdigt  för idag och är fett trött!
Avängde förbi H&M köpte spindelmannen strumpor till Maxi. Han var överlycklig, men det dumma är nu att Leo har exakt likadana hahaha, så se vems som är  vem kommer att bli lätt NOT!
Stod i kön på H&M såg ett par som kollade kläder eller rättare sagt tjejen kollade kläder han hängde efter henne som en svans. Såg lite roligt ut.
Det finns lite olika slags pojkvänner/män när man är ute och handlar, den som hänger efter som en svans, den som står och suckar och suckar och säger är du inte färdig än!?
eller den som faktiskt hänger med och letar efter kläder åt sin tjej, men där misstänker man inte om han verkligen är straight alltså =)
Glömde det finns ju dessa män som sitter i en stol i butiken,  eller de män som hellre väntar i bilen.

Det går liksom inte att handla mina sina män. Jag är inte sån som måste gå i butiker flera timmar för jag tröttnar faktiskt, men de kunde vara lite mer sammarbetsvilliga tycker man =)

Nähe måste städa här hemma det ser ut som att de har krigat med pussel eller något!


kanske inte ser sååå farligt ut men det är bara en liten del av kriget=)

Sega söndag!

Fy fan vad jag hatar att ha förplikterser en söndag=/ trots att jag börjar jobba vid 11 så är de jobbigt att stiga upp och klä på sig haha Man vill ju gå i mysbyxor hela dagen en söndag.
Ja ja iaf, ska jag snart dra och jobba, och känner att det ska bli riktigt skönt att komma bort en stund för barnen är liiiite "busiga" idag, för att använda ett snällt ord haha.
Så A har lite att göra några timmar sen.


Leo och jag precis nu =)

Idag känns det liite bättre psykiskt, igår var jag i princip utmattad psykisk, hade inget mer att tänka eller hur jag ska förklara det. Hade tänkt så mkt att under dagen igår att det gjorde mig helt slut.
Men Idag är det liiite bättre som sagt. Tänkte åka förbi samarkand en snabbis idag efter jobbet.

Nähe nu drar jag tjing=)!

Nöööööööööööjd!

Händelserik lördag!

Svärfar osch plast svärmor kom på besök och åt middag med oss , mycket trevligt!
Annars idag har jag jobbat, och sen var de hem och laga maten, sen gick jag ut en sväng på stan i typ en halvtimme haha. Orkade inte vara ute egentligen men ville hälsa på M& M hehe=)

Sen blev det en film och toast. Är helt slut i huvudet nu iaf. I morgon jobba igen några timmar, sen en sväng till Grand samarkand då jag inte hann med det idag efter jobbet.



Är så jäkla nöjd med min frissa =)

Nu sova kanske!
Natti natt!

Håret åkte av!

Härliga fredag!

Har precis kommit hem och är trött! Har varit och klippt mig idag med=)





Där hade hon klippt i nacken =)



Tyckte det blev skitbra faktiskt!

Nu ska vi natta barnen sen blir de mys framför tv. Var på Grand samarkand med och kollade Cubus och hittade ett par pilotsolglasögon som jag tappade förra sommaren  så nu har jag ungeför likadan igen=)
Sen ett par joggingbyxor aaahh älskar!!
Har bestämt mig med för att sluta röka! fan så mkt pengar man slösar på skiten och sen är det dåligt för hälsan.
Så jag har köpt mitt sista ciggpaket och köpte en snusdosa, just för att göra det lättare för att sluta röka. Tänker dock inte börja snusa utan det är mer för att dämpa abstinensen senare.

Nähe natta ungarna var det =)!!!

Bye Bye Hair!

Väntar in A som kommer hem om typ 20 min. För sen drar jag och klipper mig KORT! Haha Aaahhhh! Jag är inte rädd för att ha kort utan mer rädd att frisören inte ska kunna klippa som jag vill ha det. Men men i värsta fall få man ju typ "reklamera" om det skulle bli fel och så kan någon fixa till det. Men spännande ska de bli iaf, ha riktigt kort! Har funderat att ha de som denna kvinna:

d6216 short hairstyles 01 01 Short Haircuts Pictures


Typ liknande så där kanske inte allt för kort bak. Ska fixa mig färdigt sen åker jag mot frissan , Bye bye Hair=)

Freeeeeeeeeeeedag!

Thank god its friday!
Lönehelg med, så gutt!

Nu får man hoppas solen skiner på en idag med så ska allt lösa sig eller hur?=)
Barnen har fått frukost och jag håller på att fr i mig lite. Vad som ska göra idag är att handla mat för veckan, sen kolla in Grand Samarkand som har öppnat nya butiker=).
Ska försöka hålla i plånboken, men titta kan mna ju alltid göra=)

Barnen är helt inne i MR bean. den tecknade versionen. Så jäkla rolig är den faktiskt.
Tjing sa det, så är mina rostade mackor färdiga i rostaren. 
Får bre dom innan dom blir för svala då är de inte goda längre..

Aaaahhh soool!

Jag tror.. eller vågar man säga det... Det verkar som att våren är på väg!!
Näää säger ni , men jag väljer att vara positiv! Varför undrar ni.
Jo solen skiner mer än vanligt och jag tar det som ett gott jävla tecken så positiv är jag !
Nu väntar man på att det ska bli varmare så  snön smälter!
Aaahhh i skrivandes stund skiner solen på mig i min vänstra ansiktshalva! Så jävla fuckin underbart!

Annars har jag varit hemma med sjukt barn hela veckan i princip. maxi går på Kåvepenin sen i onsdags förra veckan. Han fick feber i söndags och har haft de fram till inatt! Då hade han 36,7 bara så där! han har inte fått panodil direkt varje dag bara när den var uppe i 40 grader. men han verkar frisk idag. Så jag håller tummarna!

Ska försöka komma ut en liten sväng nu tänkte jag medans solen skiner med, så ungarna får lite frisk luft.

Gaaah! Kom på dom har inte ringt från mitt gamla jobb! De har nog betalat ut för mkt lön! De måste fixa det! Hatar när man har pengar som inte är ens själv. Hoppas de ringer idag annars får jag terra dom i morgon=).
Så får jag lön från mitt nya jobb i morgon=) Har jag räknat rätt blir det en ganska saftig lön hihi. Fast ska inte bli helt galen men lite shopping blir det på nyöppningen på Grand samarkand.



Aaahhh solen skiner och i looove it!!!

Får leka lite med ungarna annars trashar dom lägenheten...igen=)!

Slut i huvudet!

Aaaah så slut i mitt huvud. Känns som att jag går på autopilot nu när man är tom i skallen på något konstigt vis.
Har varit och jobbat med idag, var lite drygt för att det var luuugnt, jag gillar action. men det gick bra!
Jobbar i morgon med med lite lagerplock=)
Thats me liksom, jobba med händerna=)

Känner nu att mitt huvud behöver vila nu, bara ligga där och inte tänka, kolla på tv då en stund =)

det är ju alla hjärtans dag med idag, jag skiter egentligen i denna dag, tycker den är som vilken vanlig dag som helst. men när jag kom hem hade sambon med barnen köpt fina tulpaner och choklaaa jag älskar choklaa=)
Barnen hade ritat fina hjärtan på dagis och den stora hade klistrat fina saker på hjärtat. Sånt bara måste man spara till dom sen =)

Nu ska jag ta reklamen som kom med posten hahaha älskar reklam =)!!, ska ta den och slänga mig i soffan och vänta in på CSI!

ha de gott !!



Sköööön söndag!

Jobb, städ och lek ute har de varit idag=)
bakar bröd nu så har haft några hjälpredor=)





Så nu doftar det gott här hemma. Barnen kollar på Toy Story som vanligt och jag kikar på Shear genius, medans brödet bakar sig i ugnen.
Hörde nu att Leo stängde av tv i sovrummet haha han gör alltid det när ingen är där. Duktigt av honom men får gå och sätta på den varje gång jag ska kolla..
Väntar på att all bröd ska bli färdig så vi kan äta det med smör och ost! Mums!

Måndag i morgon och en ny vecka, det är så sjukt vad veckorna går fort!
Jobb i morgon på schemat med och även på tisdag,  så barnen ska vara på dagis igen. De har saknat det!

Dags och kolla brödet tror jag!

Lång Lördag =)

Tral la la la lalala  lala! I morgon ska man upp tidigt, och inte är det för att man ska jobba utan att för att A ska spela fotboll! Kul faktiskt men fan så tidigt man ska upp=/
I morgon ska jag på kalas med, ska bli kul=)! har inte träffat N på ett tag nu och de senaste gångerna vi har sagt att vi ska ses har jag inte kunnat eller dubbelbokat mig själv, så ska bli skitkul att se henne igen!

Så fullt upp i morgon hela dagen!

Just nu kollar jag på Ambulans: först på plats på tv4 fakta. Fett bra sånna program.
A har redan lagt sig och barnen sover sen länge tillbaka. Borde med gå och lägga mig, men är liksom inte sov trött. Sitter uppe en stund till och lyssnar på musik kanske.. sen får jag nanna.



Så trött är jag idag faktiskt =)
Nähe kanske dags att sussa med kudden, natti!!

Vill bara Skrika!!

Skulle ha gått och lagt för vid typ 23, men blev kvar här vid datorn. Började tänka på min pappa. Snart är det 3 mån han gick bort, och det är svårt att förstå att han är borta, att han inte längre finns i kött och blod, utan att cancern tog honom ifrån oss.
Jag har svårt att få in det, men det är som små flash i mitt huvud som ibland säger att han verkligen är borta. Men sekunderna senare har jag annat på tankarna.

Jag vet inte om det är att jag ahr detta med bouppteckningen som inte är klart, och tänker inte annat än på de. Vill bara ha det färdigt. Känner att jag inte sörjer min pappa. har liksom inte haft tid. Visst kan jag bli väldigt ledsen och minnas honom, men sen försvinner de lika snabbt som det kom. Kluvna känslor är skitjobbigt.

Satt och kollade musik på youtube och jag älskar Michael Jackson. Jag kan verkligen inte välja en favorit låt för alla hans låtar är bra!

Men just denna låt älskar jag idag.



Den säger hur jag känner just nu, jag vill skrika, skrika i tomma intet, på vissa, vill bara skrika för att få ur mig frustration! Snart orkar man inte hålla vissa saker inom sig själv, och måste bara få ur dem.
Förstår inte hur vissa människor kan vara så jävla kalla, äckliga att de enda de tänker på är de materiella. Sånt gör mig illamående! Äckligt rent ut sagt!

Borde gå och sova nu, får se när jag somnar..


Städar hela jävla tiden..

Så besviken när jag vaknade idag! Snön är fan tillbaka! Nu får det fan räcka! Det höll ju på att smällta så vaknar man och det har snöat mer.
Uff!!!

Torsdag redan, veckorna flyger! Vi är i mitten av februari ungefär. Fattar inte vart tiden tar vägen!
Maxi fyller 2 år nästa vecka. Min lilla stora kille. Man blir ju lite ledsen i ögat vad de växer fort!
Jag har haft så fullt upp i mina tankar att jag inte ens har tänkt att göra ett kalas för honom. får lite dåligt samvete, men ja vi firar de lite smått ändå.
Frågan är vad vi ska köpa till honom =S

Idag tänkte jag fortsätta med att putsa fönster, började igår men avslutade det inte. Det är så jävla tråkigt ju haha.
Skulle behöva rensa lådor och garderober egentligen med men vem orkar det?

Barnen och jag har ätit lite lunch och ska snart vila, men måste får tummen ur röven och städa lite.
folk undrar, om jag städar varjedag , jag gör fan inget annat haha.
Med två pojkar (tre med A) blir det skitit.
Ja jag är slarvig jag med, men gillar ju att ha de fint, men jag orkar fan inte vara denenda som vill ha det fint haha.

Får göra det jag måste göra nu tror jag =/



Min cooling idag =)


SOMMAR!!

Kass på att uppdatera, men jag finns kvar här iaf =)

Kan säga att de senaste tiden har varit intensiv för min del. har fått nytt jobb och jobbar numera på Kungsängen  =)
Butiken öppnade den 20 Jan och jag var med och startade upp butiken =) Så jävla roiligt att göra annat!
Dock är de på timmar men eftersom vi är 3 st som jobbar så blir de ändå  några pass man får ta !
Så jag nöjer mig med det.. än så länge. Förhoppningsvis kan de leda till något fast, eller så har jag iaf fått erfarenhet från handelsbranchen och söker vidare. Men jag trivs ganska bra där så får se vad det leder!

Kan säga att mitt humör är bättre, nu när solen tittar fram! Fan vad en sån sak som att SOLEN skiner kan förändra ens sinnestillstånd! Jag blir lyckligare, piggare och positivare!
Jag LÄNGTAR något enormt till våre/sommaren. Vill gå barfota, i linne och kjol ( jag som hatar kjol egentligen =))

Sena grillkvällar, ljusa sommarkvällar! Ååhh!! Snälla skynda på lite nu era vädergudar och ge mig lite vår!!




Bilden är tagen i förmidags . Solen sken så jävla underbar, vilken den gör än för visso. Men åh fan vad skönt det var!
barnen var helt lyriska, dock ville den äldsta göra snöbubbel ( snöänglar) , Sen sa han
- Mamma jag vill sparka boll på gräset!

Nu får jag ta tag i maten och fixa den. Ungarna har varit duktiga med att städa deras rum, tog bara hela dagen men de gjorde det!!

RSS 2.0